BOOTCAMPS

BOOTCAMPS

BLIV STÆRKERE END DINE UNDSKYLDNINGER

 

VÆGTTABSBOOTCAMP - STR X-LÆKKER

Ønsker du at tabe dig og få redskaber til en ægte livsstilsændring? Har du før været på en hård kur, som har været umulig at holde? Fylder tanker om mad uhensigtsmæssig meget? Tænker og taler du grimt om dig selv og din egen krop? Kunne du godt tænke dig at få redskaber til at forstå dig selv og få et indblik i, hvad der trigger dine overspisninger?


Jeg ved, at kost og psykologi hænger sammen. Man kan ikke ændre kostvaner, hvis ikke man arbejder med tankerne og følelserne bag. På denne bootcamp rejser vi ind i os selv og får et indblik i, hvad bevæggrundende er til vores kostvaner. Hver uge er der et nyt tema, som vi dykker ned i. Vi mødes 1 gang om ugen, hvor vi træner sammen først, hvorefter vi bruger ca 20 min på ugens emne. Du får ligeledes adgang til "FRI TRÆNING". Jeg tager hensyn til ekstra kilo og kan tilpasse øvelserne til den enkelte.


Vi træner på et lukket hold med max 12 deltagere i mit studio. Det er et 9 ugers forløb med adgang til holdtræningen og fællestræningen hver lørdag 8.00 - 9.00. 


NÆSTE OPSTART: HVER ONSDAG KL 18.30 FRA D. 25. OKTOBER

PRIS: 1995,-

NÆSTE OPSTART: HVER ONSDAG KL 9.30 - 10.30 FRA D. 25. OKTOBER

PRIS: 1995,-

EFTERFØDSELS BOOTCAMP

Har du lige født og vil du gerne strammes op efter graviditet, så er en efterfødselsbootcamp perfekt for dig. Her træner vi sammen på et lukket hold, hvor baby selvfølgelig er velkommen. 


Vi genoptræner kroppen med udgangpunkt i dit niveau og med respekt for din krop. Du kan forvente at blive stærkere, få en bedre kondition, tabe de sidste graviditetskilo og få mere energi til livet som nybagt mor. Du kan starte, når du føler dig klar.


Vi træner på et lukket hold med max 12 deltagere i mit studio. Det er et 9 ugers forløb med adgang til holdtræningen og fællestræningen hver lørdag 8.00 - 9.00