POWER BOOTCAMP

POWER BOOTCAMP

3 x træning om ugen i 10 uger

inklusiv fællestræning hver lørdag 

+ 1 x online LIVE træning

 

Hvis du for alvor vil se resultater, få et kæmpe motivationsBOOST, få mærkbare resultater, så kan dette forløb være noget for dig. Ofte virker det, at forpligte sig selv, hvilket er tilfældet her. Vi er et lukket hold, hvor der er mulighed for 3 x træning om ugen. Vi træner både inde og ude (efter vejret). Træningen er varieret og en lækker kombination af puls (cardio) og styrketræning. 

 

Ønsker du en stærk krop, komme i dit livs form, og blive boostet med inspiration, motivation og godt humør, så tilmeld dig dette forløb.


Her vil du blive en del af et trygt fællesskab, hvor alle vil gøre noget godt for sig selv og hvor man bakker hinanden op og motiverer hinanden til at komme i mål.


ALLE kan være med uanset niveau eller skader. Jeg har altid alternative øvelser klar til dig, hvis der er noget du ikke kan lave. Du kan ligeledes lave øvelserne i præcis det tempo og niveau, der passer til dig.


For mig er det ligeledes vigtigt, at man også lærer noget nyt om sig selv, bliver klogere på sine vaner og får redskaberne til at arbejde med dem på vejen mod en sundere og holdbar livsstil

BLIV STÆRKERE END DINE UNDSKYLDNINGER

MAX 20 DELTAGERE

OPSTART

Tryk på den pågældende bootcamp ved tilmeldingPOWER 1

Mandag + torsdag: 17.00 - 18.00

Opstart: 10. januar kl 16.30Kostoplæg:

Søndag d. 9. januar kl 16.00 i mit studio (Dominovej 32)


PRIS

10 uger

2800,- eller 2 rater á 1400,-


Fortsættere: 300,- rabat

Få koden af Stinna